Over de Besparingsmachine!

Onafhankelijk, Betrouwbaar, Gemakkelijk Vergelijken van Energie, Televisie, Internet, Telefonie, Verzekeringen en meer!

Of je nou opzoek bent naar een nieuw telefoonabonnement, autoverzekering of energieleverancier, bij besparingsmachine.nl ben je aan het juiste adres. Wist je dat je al gauw honderden euro’s kunt besparen op de vaste lasten? Nee?! Wij helpen jou om zelf te besparen op veel vaste lasten die de meeste Nederlanders hebben.

Wij maken het aanbod overzichtelijk en begrijpelijk zodat jij de juiste beslissingen kunt nemen. Wij doen dan door transparante onafhankelijke vergelijkingen aan te bieden, en je te laten zien dat besparende keuzes maken ontzettend eenvoudig is.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Onafhankelijke, Betrouwbare Vergelijkingen en een gemakkelijke overstap!

De Besparingsmachine als doel consumenten te helpen energie, telecom, internet en verzekeringen op een onafhankelijke en overzichtelijke manier te vergelijken. Dit doen we door middel van geavanceerde vergelijkingsmodules met correcte en kwalitatieve data. Deze software krijgen wij aangeleverd van onze partner Komparu B.V welke tevens beschikken over een AFM-Vergunning. 

Vergadering met Vergelijkers

Wij geven geen advies, wij helpen je opties met elkaar te vergelijken op basis van accurate data m.b.t. de gewenste verzekeringen, energiecontract, telecomprovider en meer! Je kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken voor de aanbieder die volgens jou het beste bij je past en ervoor kiezen om het vergeleken product aldaar af te sluiten. Check ook altijd voor de zekerheid de voorwaarden en premie bij de verzekeraar of aanbieder zelf. Deze zijn uiteindelijk leidend. Aan de getoonde voorwaarden in de vergelijker en op onze website  kunnen geen rechten worden verleend. De uiteindelijk gekozen verzekeraar, energiemaatschappij, telecomprovider of firma is ook uw aanspreekpunt, bijvoorbeeld in het geval van declaratie/schade.

Om een vergelijking te maken en u beter van dienst te zijn worden de gegevens die u invoert via onze servers in de EU verwerkt. Deze gegevens worden automatisch na één maand verwijderd.

Rick Bouma, Eigenaar van de Besparingsmachine.nl

Via onze vergelijkingsmodule kun je verschillende diensten en verzekeringen met elkaar vergelijken. Om je vergelijkingsresultaten te kunnen tonen, die specifiek op jou van toepassing zijn wordt je gevraagd een aantal gegevens in te vullen met betrekking tot jou situatie en wensen. Op basis van deze gegevens vergelijken wij de betreffende dienst of verzekeringen en tonen wij jou de diverse mogelijkheden. Je hebt dan de mogelijkheid om op basis van voor jou belangrijke criteria (bijv. de premie of voorwaarden) een energiemaatschappij, telecomprovider of bijvoorbeeld een verzekering uit te kiezen. Indien je kiest voor een bepaalde verzekering wordt je via onze website doorgelinkt naar de website van de betreffende energiemaatschappij, verzekeraar provider of bedrijf waar je het vergeleken product af kunt afsluiten.

Appels vergelijken is hetzelfde als een autoverzekering vergelijken

Onze vergelijkingen die tot stand komen via onze vergelijkers zijn 100% objectief en transparant. Dit komt doordat aanbieders, verzekeraars of dienstverleners waar wij geen overeenkomst mee hebben, gewoon worden toegevoegd aan onze vergelijkers. De Besparingsmachine is geen onderdeel van een maatschappij, dienstverlener of verzekeraar, noch hebben zij aandelen of belang in de besparingsmachine.nl. Alleen op deze manier blijven wij financieel onafhankelijk, transparant en kunnen we jou de best mogelijke vergelijking bieden.